Horrorserie ‘Into the Dark’ krijgt Nederlandse première op Horrify

Into the Dark

Into the Dark was al een groot succes op Hulu en nu kunnen wij die ook kijken. De duistere anthology serie zal dit Halloween-weekend voor het eerst te zien zijn in Nederland op de Nederlandse horror streamingdienst Horrify.

De horrorserie Into the Dark biedt kijkers een reeks van angstaanjagende verhalen die zich elk afspelen rondom een andere feestdag van elke maand. De eerste aflevering gaat over Halloween en geeft een morbide twist aan de toch-al duistere feestdag. Deze aflevering genaamd The Body gaat over een huurmoordenaar. Die sleept op Halloweennacht het levenloze lichaam van zijn laatste slachtoffer met zich mee. De gasten van een Halloweenfeestje denken dat het lijk een onderdeel is van zijn kostuum. Ze zijn zich totaal onbewust dat een echte moordenaar zich onder hen bevindt.

De serie bestaat uit twaalf holiday horror stories: elke maand komt er een nieuwe aflevering uit, die zich elk afspeelt rondom een feestdag van die maand. Het is een productie van de in horror gespecialiseerde productiemaatschappij Blumhouse Productions, opgericht door Emmy award-winnaar Jason Blum. Zij maakten eerder al zeer succesvolle horrorfilms, waaronder Paranormal Activity (2007), Insidious (2010), Get Out (2017) en Halloween (2018).Into the Dark gaat op 26 oktober in première gaat op de Nederlandse horror streamingdienst Horrify.


© Alles over Series

Lees ook