Prijsvraag: Win Versailles seizoen 3 op DVD

Versailles seizoen 3

Alles over Series heeft een prijsvraag rond Versailles seizoen 3! Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.


Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien dan geen nood. Plaats dan enkel de comment bij het Facebookbericht.

Versailles seizoen 3Versailles seizoen 3 zal weer bol staan van drama. Lodewijk heeft een einde gebracht aan de Gifaffaire en de oorlog tegen de Spaanse Nederlanden gewonnen. Het lijkt alsof niets zijn plannen tot verdere uitbreiding van zijn koninkrijk en macht over heel Europa in de weg kan staan. Deze idealen komen echter niet zonder een prijs, het volk is de betalingen zat en ongenoegen borrelt op. Zo ook in Versailles, waar Lodewijk nieuwe uitdagingen voor zijn kiezen krijgt. Maintenon, zijn nieuwe maîtresse, laat hem sterker in zijn grootheid geloven, wat zorgt voor zeer uiteenlopende meningen in de raad. Langzaam maar zeker neemt voor de koning de tolerantie van dit ongenoegen af, voor zowel zijn volk, protestanten en zelfs van de Paus. Ook hangt er een dreiging boven Lodewijk: een mysterieuze gevangene wiens gezicht verscholen is achter een ijzeren masker.

Deze prijsvraag loopt tot en met 27 maart en is in samenwerking met Universal Pictures Home Entertainment.

Beeld: Canal+


© Alles over Series

Lees ook