Nieuwe trailer van ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’

https://youtu.be/V69XYIRjKww

Het is alweer twee jaar geleden dat er door Amazon werd aangekondigd dat er een serie rond de Jack Ryan- boeken van Tom Clancy in de maak was. Maar nu lijkt de Jack Ryan serie er eindelijk echt aan te komen, aangezien er een nieuwe trailer is vrijgegeven om tijdens de Superbowl vertoond te worden op tv. Deze kan je hierboven bekijken.

De serie zal bestaan uit 8 delen en is vanaf augustus te zien via Amazon. In de hoofdrol als Jack Ryan is John Krasinski gecast. Hij was eerder onder meer te zien als Tim in The Office US. Daarna maakte Krasinski met name films zoals Detroit en 13 Hours. Met Tom Clancy’s Jack Ryan is hij dus weer terug in een serie en het vormt ook de eerste hoofdrol in een serie voor de acteur. Tegenover Krasinski zal Abbie Cornish te zien zijn als Cathy Mueller. De regie is in handen van Morten Tyldum, die eerder de films Passengers en The Imitation Game regisseerde.

Het drama volgt kick-ass CIA analyst en meester boevenvanger Jack Ryan die op het spoor komt van terroristische communicatie. Deze dreigt te gaan zorgen voor vernietiging op wereldwijde schaal. Tijd voor Jack dus om in te grijpen.Er zijn al vaker boeken van Tom Clancy over Jack Ryan verfilmd en het personage is dan ook door meerdere acteurs gespeeld. Alec Baldwin speelde Ryan in The Hunt for Red October, Harrison Ford in Patriot Games en Clear and Present Danger, Ben Affleck in The Sum of All Fears en meest recentelijk speelde Chris Pine het personage in Jack Ryan: Shadow Recruit.

Beeld: Amazon


© Alles over Series

Lees ook