Nieuwe donkere trailers van ‘Black Mirror’

Black Mirror trailer

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, hoe maakt technologie ons van kant? Black Mirror komt er weer aan! Wanneer is nog niet bekend, maar Netflix heeft wel een aantal nieuwe details bekend gemaakt.

De trailer van de aflevering Arkangel, geregisseerd door Jodie Foster, brengt de grootste angst van elke ouder naar boven. In het begin lijkt vrij weinig aan de hand, zoals wel vaker het geval is in dit grimmige sprookje over onze tijd, maar dan ineens raakt de moeder in totale paniek wanneer ze haar dochter niet kan vinden. Je kan het hier zien.Uit de trailer van de aflevering Crocodile valt ook nog niet heel veel op te maken. Zo te zien draait het in deze aflevering om het thema perceptie. “Memories can be subjective,” begint een vrouw te vertellen. “They can not be totally accurate and are often emotional.” Daarna zien we hoe ze aanklopt bij een man die zegt zich niks te kunnen herinneren. Zie het zelf door hier te kijken.

Alle afleveringen hebben al titels: Arkangel, Black Museum, Crocodile, Hang the DJ, Metalhead en USS Calister. Je ziet ze hier nog eens allemaal voorbij komen in een derde trailer van het hele vierde seizoen.

Geschreven door: Rosa Boland
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook