‘Twin Peaks’ krijgt wellicht meer afleveringen

Twin Peaks

De fans van Twin Peaks waren natuurlijk dolblij met de terugkeer van de David Lynch serie, maar het smaakt nu al naar meer. En ook de makers zien meer afleveringen wel zitten!

Eerder gaf David Lynch al aan dat meer afleveringen vier jaar in beslag zouden nemen. Maar mede bedenker Mark Frost is een stuk optimistischer in een gesprek met Indiewire.

“Ik heb nog niet besloten wat we doen. Ik denk dat het een vraag is waar ik antwoord op verschuldigd ben en we kijken ernaar, en Showtime is er ook mee bezig. Het is iets waar we lang en diep over moeten nadenken. We zullen de knoop doorhakken als het juiste moment daarvoor is aangebroken. We hebben daar in ieder geval niet het gevoel over, dat we die beslissing haastig moeten gaan maken.”

Niet alleen fans zouden graag meer afleveringen willen, maar het is voor Showtime ook belangrijk om te overwegen vanuit een financieel oogpunt. Zij kregen er door de reboot van Twin Peaks veel nieuwe abonnementen bij. Aan de andere kant werden de kijkcijfers niet beter naarmate het seizoen vorderde. Dat zou dan weer een reden zijn om het misschien niet te doen, of in ieder geval niet zo grootschalig als het nu werd uitgebracht.Maar het is in ieder geval iets, dat heel serieus wordt overwogen dus fingers crossed!

Beeld: Showtime


© Alles over Series

Lees ook