Rick and Morty

 • Met:
 • IMDB Rating: 9.3
 • Alles over Series cijfer: 9.2
 • Te zien op: Netflix

 • De serie Rick and Morty volgt de bizarre avonturen van de wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty. De serie werd een kijkcijfersucces en een tweede seizoen ging in 2015 van start.

  De personages van Rick and Morty op een rij:
  Rick Sanchez (Justin Roiland) is een gestoorde professor, die Morty meesleept om zijn interdimensionale zaken te regelen.
  Morty Smith (Justin Roiland) is diens 14-jarige kleinzoon die zijn grootvader assisteert tijdens zijn grootse avonturen.
  Jerry Smith (Chris Parnell) is de vader van Morty en schoonzoon van RickZowel zijn huwelijk als werk maken hem niet gelukkig.
  Beth Smith (Sarah Chalke)is de moeder van Morty en dochter van Rick. Als paarden hartchuirurge is zij vele malen happier met haar werk dan haar man.
  Summer Smith (Spencer Grammer) is de oudere zus van Morty
  Bird Person/Phoenix Person (Dan Harmon) is een half mens half vogel figuur.

  Morty is niet bijzonder snugger. Toch neemt Rick hem elke keer weer mee op avontuur naar andere dimensies en parallelle universums. Ook al gebruikt hij Morty meestal alleen om gekke klusjes op te lossen. Zoals het anaal vervoeren van gigantische ‘mega seeds’, met als excuus: ‘Morty, jij moet het doen. Ik heb het al zo vaak gedaan dat ze er bij mij zo uitvallen.’  Maar, mocht er iets fout gaan dan is het natuurlijk wel Morty’s fout. Morty is de nummer één sidekick van Rick, maar ook zijn pispaal. Deze vreemde verhouding tussen opa en kleinzoon zorgt voor hilarische en onverwachte situaties. Toch laat Rick op de momenten dat het telt wel merken dat hij van zijn kleinzoon houdt.


 
Trailers

Beelden


 
 

 

Lees ook