Prijsvraag: Win de DVD van Supernatural seizoen 15

Supernatural seizoen 15

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Supernatural seizoen 15. Wij mogen namelijk 2x een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Supernatural seizoen 15 prijsvraag.

In hun eindeloze zoektocht om de wereld te redden, hebben Sam (Jared Padalecki) en Dean (Jensen Ackles) samen met de engel Castiel (Mischa Collins) goden, demonen, mythische wezens en monsters getrotseerd. In een onheilspellende eindstrijd namen ze het op tegen niemand minder dan God zelf. Dit doet Hem besluiten hun wereld voorgoed te vernietigen. In de laatste 20 afleveringen van dit seizoen komt er een eind aan de lange, zware roadtrip die Sam en Dean hebben afgelegd, nadat ze hun hele leven hebben gewijd aan het beschermen van mensen tegen allerlei kwaadaardige wezens.Supernatural seizoen 15

De prijsvraag rond Supernatural seizoen 15 loopt tot en met 23 juni 2021 is in samenwerking met Warner Home Video.


© Alles over Series

Lees ook