Drive to Survive seizoen 5 staat op Netflix

Drive to Survive seizoen 5

Het nieuwe seizoen van Formula 1: Drive to Survive neemt fans opnieuw mee achter de schermen en laat zien hoe de coureurs en teams zich voorbereiden op de strijd om het kampioenschap. Drive to Survive seizoen 5 kan je inmiddels bingen op Netflix.

De formule 1-teams hebben hun voertuigen compleet opnieuw gebouwd voor een spannend 2022-seizoen. De kampioenschappen van dit jaar kunnen door iedereen worden gewonnen. Bekijk hieronder de trailer.De serie geeft toegang tot nooit eerder vertoonde beelden en interviews met de grootste namen uit de Formule 1. En dit jaar is ook wereldkampioen Max Verstappen van de partij om voor de camera te vertellen over het seizoen waarin hij voor de tweede keer de titel wist te veroveren.

Verder is er aandacht voor de dramatische strategische beslissingen van Ferrari, hoe Mercedes van winnaar bijna naar het middenveld zakte en hoe Red Bull onder een vergrootglas kwam te liggen.

Alle afleveringen van Drive to Survive seizoen 5 zijn nu te zien.


© Alles over Series

Lees ook