Prijsvraag: Win de serie Avenue 5 op DVD!

serie Avenue 5

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de serie Avenue 5. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van het eerste seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Avenue 5 prijsvraag.

serie Avenue 5Pak je koffers maar! Maak je klaar voor een ruimtereis vol hilarische verwikkelingen in deze nieuwe HBO®-serie van Armando Iannucci (de bedenker van Veep). De serie speelt zich 40 jaar in de toekomst af, wanneer ruimtereizen de nieuwste trend zijn. In seizoen 1 volgen we het turbulente leven van de passagiers aan boord van het ruimtecruiseschip Avenue 5 dat van alle mogelijke luxe is voorzien.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 27 december 2020.


© Alles over Series

Lees ook