Prijsvraag: Win Krypton seizoen 2 op DVD

Krypton seizoen 2

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Krypton seizoen 2. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Krypton seizoen 2 prijsvraag.

Nu generaal Dru-Zod op een meedogenloze missie is om Krypton te herbouwen en het universum te veroveren om zo z’n toekomst veilig te stellen, willen Seg-El en Adam Strange een opstand beginnen. Maar DC Super-Villain Brainiac infiltreert Seg’s wereld op een heel persoonlijke manier. Ontmoet nieuwe personages zoals Lobo en Doomsday, en ervaar deze spannende wereld in tien nieuwe mythologische avonturen.

Krypton seizoen 2

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 2 december.
© Alles over Series

Lees ook