Nieuw beeld van de Syfy serie ‘Krypton’

serie Krypton

Het heeft even geduurd voor de serie Krypton op gang kwam, maar de Superman prequel begint vaart te krijgen. De première zal op 21 maart plaatsvinden op de zender Syfy en er is ook een eerste beeld vrijgegeven van de serie, dat je hieronder kunt bekijken.

Op het beeld zijn de voorouders van Superman te zien. De serie speelt zich generaties voor de vernietiging van de thuisplaneet van Superman af. We volgen Seg-El, de legendarische grootvader van de Man of Steel. Als Kryptons leiderschap in chaos verkeert, komt Seg-El de tijdreiziger Adam Strange (Shaun Sipos). Hij moet strijden om de eer van zijn familie te herstellen en diegenen van wie hij houdt te beschermen. Seg moet ook kiezen tussen leven en dood: het redden van zijn thuisplaneet, of die vernietigd laten worden om zijn toekomstige kleinzoon te redden.Segs grootvader Val-El wordt gespeeld door Game of Thrones– acteur Ian McElhinney, terwijl zijn moeder Charys-El wordt gespeeld door Paula Malcomson die eerder speelde in Caprica.

Er is ook een trailer van de serie, die je hieronder kunt bekijken.

 

Beeld: Syfy


© Alles over Series

Lees ook