Interview met de cast van ‘The Bold Type’

In The Bold Type volg je het leven van een groep meiden die voor het wereldwijd bekende magazine Scarlet werken. De vrouwen maken carrière, dragen mooie kleding, worden verliefd en hebben bijzondere vriendschappen. Alles over Series sprak tijdens het Monte Carlo Television Festival de actrices Katie Stevens, Melora Hardin, Aisha Dee en Meghann Fahy die in deze superseries spelen.

Wat herken je in je eigen personage en op welke wijze verschillen jullie van elkaar?
Meghann Fahy: “Het is soms moeilijk om te zien waar Sutton begint en eindigt omdat het allemaal zo door elkaar heen loopt. In het eerste seizoen legde ik veel van mezelf in het personage. Maar met het tweede seizoen begon ik haar steeds beter te kennen en zag ik beslissingen die zij maakte, die ik zelf niet zou maken. Ze doet me denken aan een jongere versie van mezelf. Zij probeert erachter te komen hoe ze haar impulsen en eigen instinct kan vertrouwen. Ik ben dat ook nog aan het leren maar ben daarin net iets verder dan zij is. Er zijn dus zeker veel overeenkomsten.”
Melora Hardin: “Waar ik lijk op Jacqueline is dat we allebei hard hebben gewerkt en veel tijd hebben gestoken om erachter te komen wie we zijn en wat onze plek is in de wereld. We verschillen ook erg van elkaar. Ik heb twee dochters, zij twee zonen. Maar ook in levenservaringen. Zij werd op het werk verkracht, dat is mij niet overkomen. En we hebben andere passies.”
Katie Stevens: “Jane en ik hebben allebei een passie en een drive om onze dromen waar te maken. Maar ik ben denk ik iets pittiger dan Jane is.”
Aisha Dee: “Kat en ik zijn allebei impulsief en dat heeft wel eens consequenties. Zij is eigenlijk wie ik zou willen zijn.

Als je een dag helemaal vrij bent, wat doe je dan?
Meghann Fahy: “Slapen!”
Melora Hardin: “Tijd doorbrengen met mijn dochters en man.”
Katie Stevens: “Ik ben toevallig volgende week dinsdag voor het eerst in lange tijd een hele dag vrij. En ik ga dan de hele dag lekker in bed liggen, knuffelen met mijn hond en verloofde.”
Aisha Dee: “Slapen en de was doen. Als je zoveel werkt als ik schiet de was er soms bij in.”Vriendschap is belangrijk thema in deze serie. Wat voor vriendin zijn jullie.
Meghann Fahy: “Mijn twee beste vriendinnen zijn de vriendinnen waar ik mee ben opgegroeid. Zij wonen ook in New York net als ik. Ik ben het type dat een kleinere groep vriendinnen heeft die heel erg close zijn. Vriendschap is voor mij het belangrijkste wat er is. Ik kan me geen leven zonder mijn vrienden voorstellen, zij spelen zo een grote rol in mijn leven. Ik vind het daarom ook mooi dat ik in een serie speel waarin vriendschap zo een belangrijk thema vormt en de facetten daarvan op zo een krachtige wijze laat zien.
Melora Hardin: “Ik heb vijf beste vriendinnen. Zij betekenen alles voor me. Ik heb ook een paar mannelijke beste vrienden. Het is grappig om te zien hoe het verandert met leeftijd hoe snel je vriendschappen sluit. Ik maak wel nieuwe vrienden maar steeds minder. Als je jong bent, maak je overal makkelijk vrienden.”
Katie Stevens: “Vriendschap staat voor mij gelijk aan familie. Ik heb op veel verschillende plekken gewoond en heb van allemaal hele sterke vriendschappen gevormd. Dus ik heb bij elkaar wel tien mensen die ik als mijn beste vrienden zie. Ze betekenen alles voor me. Ik zou alles voor mijn vrienden doen.”
Aisha Dee: “Je werkt zoveel als actrice van een serie. Maar mijn vrienden zijn er altijd voor me. Soms zie ik er eentje zes maanden niet maar de band is zo hecht dat als we elkaar zien, het net is alsof we elkaar de week ervoor nog zagen.”

Beeld: Freeform


© Alles over Series

Lees ook