Trailer HBO- serie ‘Watchmen’

Vanaf 21 oktober kunnen we op HBO de serie Watchmen gaan kijken. Om ons alvast een beetje warm te maken voor deze nieuwe serie is er nu een trailer vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

De serie Watchmen speelt zich af 35 jaar na alle gebeurtenissen in de gelijknamige graphic novel van Alan Moore en Dave Gibbons. Een groep extreemrechtse terroristen die zich The Seventh Cavalry noemen voeren aanvallen uit op agenten en hun familie. Omdat de terroristen maskers dragen, besluiten ook de agenten om hun gezichten onherkenbaar te maken. In de trailer is te zien dat er veel dingen uit de graphic novels zullen worden overgenomen. Zo zullen liefhebbers de uitspraak: ‘If I told you about it, your head would explode,’ wel herkennen.Regina King speelt een van de hoofdrollen. Zij is te zien als agente Angela. Verder spelen onder meer Jean Smart, Jeremy Irons en Don Johnson mee. Damon Lindelof maakte de serie. Hij was eerder verantwoordelijk voor Lost.

De serie Watchmen start op 20 oktober op HBO en is vanaf 21 oktober wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.

Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook