Elizabeth Olsen krijgt hoofdrol in Facebook Original Serie

serie met Elizabeth Olsen

Watch, het video streaming platform van Facebook, is al een tijdje bezig om meer content vast te leggen. De nieuwste aanwinst wordt een serie met Elizabeth Olsen in de hoofdrol.

Eerder strikten ze al Kerry Washingtons drama Five Points dat zich in Chicago zal afspelen en ze maakten bekend dat ze een soort sprookjesachtig serie zullen gaan maken over een meisje zonder handen. Over het project van Elisabeth Olsen zijn verder nog niet veel details bekend gemaakt. Het zou gaan om een dramaserie met een vrouwelijke doelgroep. Olsen zelf omschrijft de serie in The Hollywood Reporter als “duister, grappig en gecompliceerd.” Daarmee wordt dus niet al teveel info vrijgegeven door de actrice.

De serie is bedacht door Kit Steinkellner, de man achter Z: The Beginning Of Everything. Lizzy Weiss wordt de showrunner. Eerder maakte zij Switched at Birth. Uitvoerend producent en regisseur James Ponsoldt (bekend van Master of None) zal ook onderdeel gaan vormen van het creatieve team van de serie.Waar Olsen bekend werd als het zusje van de Full House- tweeling Mary Kate en Ashley, is ze inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdige actrice. Dit jaar zal ze te zien zijn als Scarlet Witch in de film Avengers: Infinity War. Deze nieuwe Avengers film zal onder meer de relatie tussen Scarlet Witch en Paul Bettany’s personage Vision belichten. En vorig jaar speelde Olsen een influencer die door Aubrey Plaza wordt gestalkt in Ingrid Goes West. Wanneer de serie met Elizabeth Olsen voor Facebook te zien zal zijn via Watch is nog niet bekend gemaakt.

Beeld: Film and TV now


© Alles over Series

Lees ook