Prijsvraag: Win Stargirl seizoen 1 op DVD

Stargirl seizoen 1

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Stargirl seizoen 1. Wij mogen namelijk 2x een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Stargirl seizoen prijsvraag.

Stargirl seizoen

Terwijl tiener Courtney Whitmore went aan een nieuwe familie, stad en school, ontdekt ze het geheim van haar stiefvader: hij was de rechterhand van Starman, lid van de Justice Society of America. Gewapend met de Kosmische Staf van Starman blaast Courtney de legende van het legendarische superheldenteam nieuw leven in en inspireert ze een nieuwe generatie misdaadbestrijders.De prijsvraag rond Stargirl seizoen 1 loopt tot en met 18 mei 2021 is in samenwerking met Warner Home Video.


© Alles over Series

Lees ook