Prijsvraag: Win de serie Lovecraft Country op DVD of Blu-ray

Lovecraft Country seizoen 1

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de serie Lovecraft Country seizoen 1. Wij mogen namelijk een DVD en een blu-ray weggeven van deze geweldige nieuwe serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Lovecraft Country prijsvraag.

serie Lovecraft Country

In de surreële, absurdistische HBO® serie Lovecraft Country, reist een Korea-veteraan samen met een vriendin en zijn oom door Amerika op zoek naar zijn verdwenen vader. Het zijn de jaren ‘50 en rassenscheiding is nog verankerd in de wet. Hun reis wordt al snel een overlevingsstrijd: ze krijgen te maken met racistisch geweld en bloeddorstige monsters die gebaseerd zijn op de boeken van horrorschrijver H.P. Lovecraft.Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 8 maart 2021.


© Alles over Series

Lees ook