Prijsvraag: Win een code voor de MyLum serie The Machinery

serie The Machinery

Alles over Series heeft nu een prijsvraag in samenwerking met MyLum. Wij mogen namelijk twee vouchers weggeven van het de serie The Machinery. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en de vrienden te taggen met wie jij straks deze serie zou willen kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

The Machinery (Maskineriet) is een crimeserie vol actie die zich afspeelt in het grensgebied tussen Noorwegen en Zweden, en tussen waarheid en leugens.Olle Hultén (Kristoffer Joner) is een gewone huisvader. Na een bedrijfsuitje wordt hij wakker op de veerboot tussen Sandefjord (Noorwegen) en Strömstad (Zweden), zonder dat hij weet hoe hij daar is terechtgekomen. Naast hem staat een tas vol met geld, een geweer en een skimasker. Olle heeft geen idee wat er gebeurd is, maar wanneer de politie hem achtervolgt, volgt hij zijn instinct en slaat op de vlucht.

The Machinery

Je kunt MyLum by Lumière een beetje zien als een soort online versie van je DVD-kast. Vooral liefhebbers van Scandinavische of crime titels zullen veel leuks vinden tussen hun aanbod. Zo vind je in hun aanbod onder meer Borgen, The Bridge en The Killing. Ben je nog niet bekend met My Lum by Lumière? Lees dan hier ons artikel over hoe dit werkt.

Deze prijsvraag rond The Machinery loopt tot en met 19 februari.


© Alles over Series

Lees ook