Prijsvraag: Win The Plot Against America op DVD

The Plot Against America op DVD

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond The Plot Against America. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige serie van David Simon. Wil je weten hoe je kans maakt op The Plot Against America op DVD? Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

serie The Plot Against AmericaDavid Simon (The Wire) en Ed Burns maakten voor HBO® de televisieserie The Plot Against America. De serie is gebaseerd op de veelgeprezen, gelijknamige roman van Philip Roth waarin een alternatieve Amerikaanse geschiedenis wordt geschetst ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Een Joodse familie uit de arbeidersklasse leert dat het geweld dat een bedreiging vormt voor de levens van gewone Amerikanen slechts een politieke provocatie van hen verwijderd is.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 8 december 2020.


© Alles over Series

Lees ook