Prijsvraag: Win Downton Abbey de film op DVD

Downton Abbey de film

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Downton Abbey de film. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze film die verder gaat waar de serie ophield. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met daarin de reden dat je deze serie graag zou willen winnen plus je adresgegevens. Zet in het onderwerp dat het gaat om de ‘Downton Abbey de film prijsvraag’.

Downton Abbey de film 

Het wereldwijde fenomeen Downton Abbey gaat verder als speelfilm. Het verhaal eindigde op dat moment in het jaar 1925 en de film pakt de draad weer op in 1927. De geliefde familie Crawley en hun onbevreesde personeel bereiden zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: de komst van de Britse Royal Family. Dit koninklijke evenement ontketent schandalen, romances en intriges waardoor het aanzien van Downton aan een zijden draadje hangt. Het script is wederom in handen van Julian Fellowes, die de kijker samen met de gehele originele cast mee terug neemt naar de Roaring Twenties.

Downton Abbey de film

De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met onder meer drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

Deze prijsvraag loopt tot en met 5 maart en is in samenwerking met Universal Pictures.


© Alles over Series

Lees ook