Prijsvraag: Win de DVD van ‘The Affair’ seizoen 4

The Affair seizoen 4

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond The Affair seizoen 4. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van dit seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

In een resort aan de kust beginnen Noah, een tweederangsschrijver, en Alison, een gedesillusioneerde serveerster, een gevaarlijke verhouding vol verborgen verlangens. Hun affaire heeft grote consequenties voor de mensen om hen heen zoals Noahs vrouw Helen en voor Cole, de man van Alison. Ook de families van de twee zullen nooit meer hetzelfde zijn.De geheimen die hen samenbrachten en uit elkaar scheurden in de vorige seizoenen, lijken voorbij voor Noah, Alison, Helen en Cole in het vierde seizoen. Allemaal op hun eigen zoektocht met in het vooruitzicht zelfs nieuwe relaties. Maar het verleden laat ze niet meer los: waar moeten ze zich aan vasthouden en wat moeten ze achterlaten?

The Affair seizoen 4

De prijsvraag rond The Affair seizoen 4 loopt tot en met 12 november en is in samenwerking met Universal Pictures. The Affair seizoen 4 is vanaf 30 oktober verkrijgbaar.


© Alles over Series

Lees ook