Marvel’s Cloak And Dagger krijgt geen derde seizoen

Marvel's Cloak & Dagger

Marvel’s Cloak & Dagger krijgt geen derde seizoen. Na twee seizoenen op Freeform komt er dus een einde aan de serie. Dit is ondanks het feit dat hoofdrolspelers Olivia Holt en Aubrey Joseph wel in het komende seizoen van Marvel’s Runaways te zien zullen zijn.

Dat Freeform besloot om Cloak & Dagger te annuleren komt niet echt als een verrassing. Seizoen 1 begon uitstekend en verbrak zelfs kijkrecords voor Freeform, maar Deadline meldde dat seizoen 2 een daling in het aantal kijkers liet zien van bijna 40%. Dat is nogal wat. Fans zagen het nieuws misschien ook wel aankomen omdat seizoen 2 van de serie vijf maanden geleden werd afgerond zonder nieuws over een derde seizoen.“We zijn zo trots op Marvel’s Cloak & Dagger en de baanbrekende verhalen die deze serie vertelde,” zei Freeform donderdag in een verklaring. “We zijn ook dankbaar voor ons ongelooflijke talent Olivia Holt en Aubrey Joseph voor het tot leven brengen van deze geliefde personages, en showrunner Joe Pokaski voor zijn visie. We willen onze partners bij Marvel Television bedanken voor een prachtige twee seizoenen en zijn we zijn hoopvol dat we samen een ander project kunnen vinden.”

Marvel’s Runaways seizoen 3 met de crossover met Marvel’s Cloak & Dagger zal vanaf 13 december op Hulu te zien zijn.

 

 


© Alles over Series

Lees ook