Tinder komt met eigen contentplatform en serie

serie van Tinder

Er blijven maar nieuwe contentplatforms bijkomen. Nu is het de populaire datingapp Tinder die heeft aangekondigd met een eigen contentplatform te gaan starten.Er zal daarop ook een serie van Tinder verschijnen.

Dit eerste project is volgens een bericht op Reuters een serie die deel zal uitmaken van een breder contentaanbod waarover meer details in de nabije toekomst bekend zullen worden gemaakt.Het zou gaan om een serie van meerdere afleveringen die om een apocalyptische wereld draait. Het zal dus niks te hebben met dating maar er zal wel een liefdessubplot in zitten. De opnames voor de serie zouden eind augustus zijn afgerond in Mexico-Stad. Verdere details over de serie zijn nog niet bekendgemaakt.

De zet van Tinder om een contentplatform te beginnen, zou geen grote verrassing moeten zijn gezien hun moederbedrijf Match is. Dit is voor het merendeel in handen van IAC, opgericht door Hollywood-legende en IAC-voorzitter Barry Diller. In oktober lanceerde Tinder al een lifestyle-website genaamd Swipe Life om originele inhoud te publiceren, waaronder artikelen en video’s over dating en relaties.

Andere bedrijven die momenteel zouden werken aan een contenplatform om series te maken zijn onder meer Airbnb.


© Alles over Series

Lees ook