Geen zomerstop met ‘Summer of Series’ op FOX

series op FOX

Ook dit jaar is er geen zomerstop op FOX. Vanaf maandag 1 juli staat de seriezender volop in het teken van ‘Summer of Series’ met nieuwe afleveringen van internationale topseries zoals Legion, Shades of Blue en Queen of the South. Bekijk hieronder de trailer van FOX en lees wat je allemaal qua series op FOX kunt verwachten.

 Legion – seizoen 3
Vanaf dinsdag 9 juli om 23:00 uur
Het breinbrekende drama ‘Legion’, gebaseerd op de Marvel comics van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz, kent zijn ontknoping in het derde en laatste seizoen. De finalereeks neemt ons terug in de tijd, naar een psychedelische setting in de jaren ’60 met nog meer gekke fantasieën en wendingen terwijl we dieper afdalen in het hoofd van David Haller, de machtigste mutant ter wereld. David wil ontdekken waarom hij zo boosaardig geworden is en tijdens zijn trip ontmoet hij zijn biologische ouders.

Gele Zaterdag: The Simpsons seizoen 30
Zaterdag 3 augustus van 9:00 – 19:00 uur
Als iedereen op Zwarte Zaterdag 3 augustus in de file naar het zuiden staat doopt FOX de dag juist om tot Gele Zaterdag. Met vanaf 9:00 uur alle afleveringen van het volledige 30e seizoen van ‘The Simpsons’ in een tien uur durende marathonuitzending.

Shades of Blue – seizoen 3
Vanaf maandag 12 augustus om 22:00 uur (dubbele afleveringen)
Nauwelijks bekomen van hun bijna-doodervaring stuiten de New Yorkse politieagenten Harlee (Jennifer Lopez) en Wozniak (Ray Liotta) in het derde seizoen van Shades of Blue op een even griezelige als raadselachtige plaats delict…

Queen of the South – seizoen 3
Vanaf zaterdag 17 augustus om 23:00 uur (dubbele afleveringen)
Queen Of The South vertelt het verhaal van Teresa Mendoza, die noodgedwongen vanuit Mexico naar Amerika vlucht nadat haar drugsdealende vriendje wordt vermoord. In dit derde seizoen verbergt Teresa zich op Malta voor Camila terwijl ze een drugsimperium uit de grond probeert te stampen door in zee te gaan met een duistere figuur.

Serie gemist?
Geen paniek! Kijk op https://www.foxtv.nl/special/gemist wat de mogelijkheden zijn bij de verschillende tv-aanbieders om jouw serie alsnog te kunnen bekijken.

Beeld: NBC en FOX


© Alles over Series

Lees ook