‘The Muppets’ krijgt een serie bij Disney

The Muppets

Nu er een streamingsdienst van Disney aan zit te komen, zijn er allerlei plannen voor verschillende series. Zo zijn er nu ook plannen voor een reboot tv-serie van ‘The Muppets’. Uiteraard wordt deze dan exclusief voor de streamingdienst van Disney.

In 2004 heeft Disney The Muppets overgenomen en daarmee boekte de maatschappij wisselende successen. The Muppets in 2011 en Muppets Most Wanted in 2014 vielen bij het publiek in de smaak. Maar de serie, een talkshow gepresenteerd door Miss Piggy, heeft het minder goed gedaan en kreeg daarom geen tweede seizoen.

Door de streamingdienst van Disney zullen er in de toekomst veel Disney-films en series van Netflix worden gehaald. Zo zijn de Star Wars films al van Netflix afgehaald en komen er geen nieuwe Marvel series bij. De streamingsdienst van Disney moet een plek worden die zich qua aanbod gaat richten op families, met verschillende exclusieve tv-series en speelfilms. En nu dus waarschijnlijk ook een reboot van The Muppets.The Muppets zijn bij veel mensen ook bekend door Kermit de Kikker en Miss Piggy. Dit komt onder andere door de parodie video’s die zijn gemaakt over popcultuur en populaire liedjes. We kunnen de streamingsdienst van Disney ergens eind volgend jaar verwachten.


© Alles over Series