Simon Pegg en Nick Frost plannen horror tv komedie serie

Simon Pegg en Nick Frost

Simon Pegg en Nick Frost werkten al eerder samen in films als Shaun of the Dead en nu gaan de acteurs ook samen voor tv iets doen. Ze gaan namelijk een serie genaamd Truth Seekers produceren. Deze serie ligt qua genre helemaal in hun straatje want volgens Screenrant gaat het een horror komedie serie worden.

De twee vertelden in een interview aan Variety dat ze samen productiemaatschappij Stolen Picture hadden opgezet en dat ze als eerste tv- project aan de slag gaan met Truth Seekers. “Elke aflevering wordt een avontuur,” aldus Pegg .”Wellicht iets spookachtigs of zoiets. Het is een taal die iedereen begrijpt; het mysterie van het onbekende. ‘Shaun of the Dead’ was een heel kleinschalig verhaal dat zich afspeelde in Noord-Londen en op een of andere manier wist het dit overal mensen aan te spreken, omdat iedereen de taal van zombiefilms begrijpt.”

Het is nog niet bekend of Pegg en Frost zelf ook in de serie te zien zullen zijn en zo ja in welke mate. Hoewel het de eerste tv-serie is waar hun productiemaatschappij mee aan de slag gaat, heeft Stolen Picture wel al een bioscoopfilm gemaakt. Deze heet Slaughterhouse Rulez en is momenteel in de laatste fase voor deze in de bioscoop zal worden uitgebracht. Daarin zullen de acteurs ook een rol hebben.

Beeld: Shaun of the Dead


© Alles over Series

Lees ook