HBO komt met nieuwe komedieserie ‘Barry’

Serie Barry

Iets om naar uit te kijken voor komediefans! HBO gaat namelijk de nieuwe serie Barry uitbrengen. De trailer is al vrijgegeven door HBO en hoogstwaarschijnlijk is de serie in het voorjaar te zien. HBO staat bekend om zijn comedyseries en we hebben goede hoop dat ook deze weer hilarisch zal zijn.

De hoofdpersoon in de serie is Barry, gespeeld door Bill Hader. Barry blijkt bekend te staan als ‘worldclass assasin’ en wordt dus ingehuurd om moorden te plegen. Als hij voor een klus als ‘hitman’ naar Los Angeles moet afreizen loopt hij daar bij toeval zijn nieuwe, onverwachte passie tegen het lijf: theater. Hij volgt zijn doelwit namelijk naar een theaterklas. Barry is meteen verkocht en stort zichzelf op de Los Angeles theater community. Als we de trailer mogen geloven gaat het toneelspelen hem echter niet meteen geweldig af, wat voor veel hilariteit en ongemakkelijkheid zorgt. Precies zoals we van een comedy van HBO gewend zijn.

De nieuwe serie zal bestaan uit acht afleveringen, die hoofdrolspeler Bill Harder zelf zal regisseren en produceren. Ook is hij medeschrijver samen met Alec Berg, bekend van onder andere Seinfield. Andere acteurs die te zien zijn in Barry zijn Henry Winkler, Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler en Anthony Carrigan. Wanneer de serie Barry precies op HBO zal verschijnen is nog niet bekend, maar hopelijk hoeven we niet al te lang te wachten!Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook