Cheryl keert terug naar The X Factor

The X Factor Cheryl

Gisteren was het alweer tijd voor Judges Houses in de Engelse X-Factor. Daarbij heeft ieder jurylid een speciale gast aan zijn of haar zijde die ze helpt te beslissen wie er door moeten naar de live shows. Het was allang geen geheim maar Simon Cowell nodigde hiervoor voormalig jurylid Cheryl uit.

Cheryl is bekend geweest onder zoveel verschillende achternamen sinds ze bij Girls Aloud begon door haar huwelijken dat ze tegenwoordig ‘simpelweg’ als Cheryl door het leven gaat. En zoals gewoonlijk begon de terugkeer van Cheryl met wat grappig gebekvecht met Simon.

Maar de vraag is of iedereen in Engeland nog net zo zit te wachten op Cheryl als een aantal jaar geleden toen ze ook weer terugkeerde bij de show. Toen was ze ook een paar jaar weggeweest om haar geluk in Amerika te beproeven als jurylid van de Amerikaanse X-Factor. Daar werd ze na een paar opnames van audities ontslagen en vervangen met Nicole Scherzinger. Om te zeggen, dat dit haar verkeerd viel is een understatement. Cheryl wijdde er een behoorlijk deel van haar laatste autobiografie aan. De terugkeer naar de Engelse X- Factor zag ze dus eigenlijk als een falen aangezien ze internationaal door had willen breken.

Na opnieuw weg te zijn gegaan bij de Engelse X- Factor (lees; niet teruggevraagd vanwege tegenvallende kijkcijfers) werd ze opnieuw vervangen door Nicole Scherzinger. En die is sinds ze bij de show is ontzettend populair geworden in Engeland. Toch heeft Simon Cowell altijd een zwak voor Cheryl en zeggen bronnen nu dat Cheryls aanwezigheid als gast het begin zou kunnen vormen van een terugkeer volgend jaar. Tel daarbij op dat alle contracten van juryleden zijn verlengd behalve dat van Nicole… Die heeft al aangegeven zich wellicht meer op haar muziek te gaan richten, iets dat synoniem staat voor geen contractverlenging hebben gekregen. Haar solocarrière verliep namelijk niet bepaald goed. We zullen het allemaal binnenkort wel horen, maar grote kans dus dat Cheryl volgend jaar opnieuw plaats neemt achter het jurypanel.
© Alles over Series

Lees ook