Prijsvraag: win Legacies seizoen 2 op DVD

serie Legacies

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de Legacies seizoen 2. Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van het tweede seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Legacies seizoen 2 prijsvraag.

Doordat het geheugen is gewist van alle leerlingen van de Salvatore Boarding School for the Young & Gifted, kan in seizoen 2 niemand zich Hope Mikaelson nog herinneren. Hope staat voor een moeilijke keuze: terugkeren naar haar dierbare vrienden en naar de school waar ze zich thuis voelde, of alleen de strijd aangaan met de monsters in Malivore.Legacies seizoen 2

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 8 februari 2021.


© Alles over Series

Lees ook