Prijsvraag: Win Elementary seizoen 7 op DVD

Elementary seizoen 7

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Elementary seizoen 7. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Elementary prijsvraag.

In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen. Nadat hij schuld bekende voor een misdaad waar hij onschuldig voor was, om Watson te beschermen, verhuist Sherlock terug naar Engeland om onder zijn gevangenisstraf uit te komen. De loyale Dr. Joan Watson komt achter hem aan, en voor ze het weten komen er meer fascinerende zaken en sluwe schurken op hun pad. Ook oude rivalen laten hen niet met rust. In New York voelen Commandant Thomas Gregson (Aidan Quinn) en Detective Marcus Bell (Jon Michael Hill) het gemis van het duo, maar voor ze het weten brengen ongewone misdaden hen weer samen. Wees getuige van de laatste zaken van dit iconische team op dit drie disc avontuur!Elementary seizoen 7

Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures – Paramount Pictures en loopt tot en met 30 september.


© Alles over Series