Prijsvraag: Win NCIS: Los Angeles seizoen 10 op DVD

NCIS: Los Angeles seizoen 10

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de geweldige serie NCIS: Los Angeles. Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van het 10e seizoen van NCIS: Los Angeles. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

seizoen van NCIS: Los AngelesHet NCIS LA Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad.

Spanning en sensatie zijn gegarandeerd met de speciale agenten “G” Callen (Chris O’Donnell), Sam Hanna (LL Cool J) en hun elite team in deze 24 gloednieuwe afleveringen van seizoen 10. Grote uitdagingen en nog grotere risico’s komen op het team van de helden in LA af wanneer Kensi Blye (Daniela Ruah) en Marty Deeks (Eric Christian Olsen) in het huwelijksbootje stappen.Het technologische talent Eric (Barrett Foa) en Nell (Renée Felice Smith) staan stil bij een belangrijke keuze over hun carrières. Tegelijkertijd komt Hetty’s (Linda Hunt) mysterieuze verdwijning plots tot een einde. Ook moet het team alles op alles zetten om een Saudische prins te beschermen die het doelwit is geworden van een kwaadaardig kartel, en werken ze samen met de FBI om een actieve terroristische groep te traceren en op te pakken.

Het 10e seizoen van NCIS: Los Angeles is nu verkrijgbaar op DVD. Deze prijsvraag is in samenwerking met Universal Pictures en loopt tot en met 25 augustus.


© Alles over Series