Trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

Het kan de Star Wars (en game) fans niet ontgaan zijn dat er een nieuwe game aankomt die zich afspeelt binnen het Star Wars Universe. Kijk hieronder de trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order.

In het Galactische Rijk heeft de Inquisitorius maar één missie: alle restanten van de Jedi-orde zoeken en vernietigen. Ontdek waarvoor Cal Kestis het heelal doorzoekt en waarom niets het Keizerrijk zal stoppen om hem uit te schakelen.Deze nieuwe 3rd person action-adventure van Respawn Entertainment is een verhaalgedreven singleplayer-game. Je kruipt in de huid van een Jedi Padawan, die ternauwernood is ontsnapt aan de slachting van Order 66 na de gebeurtenissen in Episode 3: Revenge of the Sith.

Hij moet zijn verleden bij elkaar puzzelen, Force vaardigheden onder de knie krijgen en met een lightsaber om leren gaan. En natuurlijk ondertussen de Empire en de dodelijke Inquisitors één stap voor blijven. Star Wars Jedi: Fallen Order bevat ook allemaal dingen die de fans zullen herkennen. Uiteraard is deze game op tijd verkrijgbaar voor de feestdagen. Die kan dus op het verlanglijstje!


© Alles over Series

Lees ook