Jennifer Aniston hint over mogelijke ‘Friends’ reünie

Friends 25th Anniversary Box

Het is jaren geleden dat Friends zijn run beëindigde, en het televisiepubliek kan nog steeds geen genoeg krijgen van de voormalige NBC-komedie. De serie heeft er dankzij lucratieve streaming deals weer allemaal nieuwe fans bijgekregen. Nu liet Jennifer Aniston los dat er iets op de planning staat met de voormalige cast. Zou er dan toch een Friends reünie komen?

Aniston deed haar uitspraken toen ze te gast was bij Ellen. De andere gast was muzikant Charlie Puth en die stelde Aniston de vraag of er een reünie zou komen. Daarbij deed Aniston heel vaag. Een reboot van de serie zou er niet komen zei ze, maar er werd wel aan iets gewerkt met andere castleden.Wellicht bedoelde Jennifer Aniston dat er aan iets gewerkt zal worden waarbij meerdere castleden in een serie samen te zien zijn. Dat is natuurlijk dan ook een reünie en zou ook veel aandacht krijgen. Jennifer Aniston is een van de sterren van de nieuwe serie The Morning Show van Apple TV+ en Matthew Perry, David Schwimmer en Courtney Cox zouden in een potentiële toekomstige aflevering daarvan kunnen verschijnen. Maar fans van Friends hopen natuurlijk dat een project er een zou zijn waarbij we zien hoe het verder gaat met Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe. Rond Joey was er natuurlijk de spin-off maar dat was niet hetzelfde als wanneer de vrienden weer samen zouden komen om in Central Perk weer een kopje koffie te drinken.

Het is dus afwachten. Laatst waren de acteurs wel allemaal samen. Toen maakte Jennifer Aniston een selfie die ze gebruikte om haar eerste post mee te maken op Instagram, waarbij ze records verbrak qua hoeveelheid volgers in korte tijd.


© Alles over Series