Prijsvraag: Win de DVD van ‘Those Who Kill II’

Those Who Kill seizoen 2

Houd je van spannende crime series? Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Those Who Kill seizoen 2. Wij mogen namelijk van Lumière twee DVD’s weggeven van dit seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

De zeventienjarige Julie is al zes maanden spoorloos verdwenen. Rechercheur Jan Michelsen is wanhopig omdat hij geen antwoorden kan geven op de vragen van haar moeder. Wanneer het lijk van een meisje van dezelfde leeftijd wordt gevonden en een ander meisje wordt ontvoerd, roept Jan de hulp in van psychologe en profiler Louise Bergstein om de moordenaar beter te leren begrijpen.Those Who Kill seizoen 2

Om de twee meisjes te redden moeten ze de volgende zet van de moordenaar voorspellen, terwijl elke beslissing ernstige gevolgen kan hebben voor het lot van de meisjes. Jan en Louise zijn gedwongen af te dalen in de meest duistere en extreme delen van de menselijke geest en de mogelijke consequenties onder ogen te zien. Langzaam lijken ze de moordenaar te naderen, maar terwijl de zaak vordert worden zijn acties steeds wanhopiger en is het zelfs de vraag of ze slechts met één dader te maken hebben.

De prijsvraag rond Those Who Kill seizoen 2 loopt tot en met 7 november en is in samenwerking met lumiereseries.com.


© Alles over Series

Lees ook