Renée Zellweger in nieuwe Netflix Original-serie What/If

What/If

De duistere thrillerserie What/If draait om morele kwesties en laat zien wat er gebeurt als men normen en waarden laat varen. In het eerste seizoen van de Netflix Original-serie ontvangt een onvermogend, pasgetrouwd stel uit San Francisco een lucratief, maar dubieus voorstel van een mysterieuze vrouw. Renée Zellweger speelt hierin de rol van Anne.

De tagline op de poster luidt: Fate is a lie. There is only choice. Dat klinkt al intrigerend. Bekijk hieronder de geheimzinnige trailer die net is vrijgegeven van de serie:De trailer heeft als bijschrift: What would you risk for a chance to have it all? Het lijkt er dus op dat het een serie is die de kijker aan het denken wil zetten.

De cast van What/If bestaat dus onder meer uit Renée Zellweger, die we kennen van films als Bridget Jones’s Diary. De laatste jaren stond ze iets minder in de schijnwerpers, maar dit jaar is ze terug van weggeweest met deze serie en een grote film. Later dit jaar zal ze namelijk te zien zijn in de film Judy over het leven van Judy Garland.

Naast Zellweger zijn in What/If ook Jane Levy (bekend van Castle Rock en Suburgatory), Blake Jenner (Glee), Samantha Ware (Glee) en Keith Powers te zien.

Alle 10 afleveringen van What/If  zijn vanaf 24 mei 2019 wereldwijd beschikbaar voor Netflix abonnees.


© Alles over Series