Deze week nieuw op Videoland – 11 tot 17 juni

op Videoland

Deze week is het relatief stil wat betreft nieuwe series op Videoland. Sinds vorige week kunnen we al smullen van Temptation Island VIPS en nu wordt daar ook nog Jersey Shore Family Vacation aan toegevoegd. Dat wordt nog meer zon, zee en verleiding!

Jersey Shore Family Vacation

Seizoen 1 vanaf donderdag 14 juni

De eerste aflevering van deze serie werd op 5 april van dit jaar uitgezonden op MTV. De eerste afleveringen zijn vanaf nu dus ook op Videoland te zien. In de serie gaan de zeven Jersey Shore vrienden samen op vakantie in Miami. In iedere aflevering vindt er weer een hoop drama plaats, springen oude vonken over en lopen de spanningen hoog op. De laatste twee afleveringen van dit eerste seizoen zijn ook nog niet op MTV uitgezonden, dus deze zijn waarschijnlijk ook pas later op Videoland te zien. Er werd een hoop verwacht van de serie. Al voor het eerste seizoen was begonnen werd een tweede besteld. Deze zal worden opgenomen aan de westkust van Amerika, in Las Vegas.

In de aanloop naar Jersey Shore Family Vacation werden vier specials genaamd Road To Vacation uitgezonden. Of deze ook op Videoland gaan komen is nog niet duidelijk.Kinderen Geen Bezwaar

Seizoen 3 vanaf vrijdag 15 juni

Kinderen Geen Bezwaar is een komedieserie die tussen 2004 en 2013 werd uitgezonden bij wat nu BNN VARA is. Het verhaal gaat over het gezin van Gerard en Maud en vooral de liefdeslevens van de verschillende karakters komen aan bod. Zo is de zoon van Gerard bijvoorbeeld hopeloos verliefd op de dochter van Maud en dat zorgt voor heel wat gênante situaties. Door middel van een heleboel flauwe humor wordt het leven van het getrouwde stel en hun kinderen weergegeven.

Beeld: MTV
Geschreven door Britt Henneken


© Alles over Series