Trailer van ‘Yellowstone’ met Kevin Costner

https://youtu.be/3j2R4fNxTdY

Paramount Network heeft een nieuwe trailer van de serie Yellowstone vrijgegeven. In deze trailer die je hierboven kunt bekijken, krijgen we veel meer te weten over het verhaal van de serie en krijgen we glimp van de indrukwekkende cast die hiervoor is samengesteld.

Kevin Costner speelt de hoofdrol en naast hem zijn onder meer Danny Huston, Kelly Reilly, Wes Bently, Cole Hauser, Gretchen Mol en Jill Hennessey te zien. De serie is een soort mix van moderne western en soapserie.

“In Yellowstone speelt de wereldberoemde acteur en Oscar®-winnaar Kevin Costner,” luidt de officiële synopsis. “die de hoofdrol speelt, en is geschreven en geregisseerd door de veelgeprezen Oscar®-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Hell or High Water en Sicario). Costner schittert als John Dutton, die de grootste aaneengesloten ranch in de Verenigde Staten bestuurt, terwijl deze constante aanvallen te verduren krijgt van degenen aan wie deze grenst – landontwikkelaars, een Indiaas reservaat en het eerste nationale park van Amerika. Het is een intense studie van een gewelddadige wereld, ver van media-aandacht – waar grondgrijpers ontwikkelaars miljarden opleveren en politici worden gekocht en verkocht door ‘s werelds grootste olie- en houtbedrijven. Waar drinkwater vergiftigd wordt en onopgeloste moorden geen nieuws vormen: ze zijn een gevolg van het leven in de nieuwe grens. Het is het beste en het slechtste van Amerika gezien door de ogen van een familie die beide vertegenwoordigt. ”Yellowstone is de eerste grote serie die première beleeft op Paramount Network sinds Waco, een ander serie vol grote namen waaronder Michael Shannon. De serie gaat 20 juni in première. Paramount Network hoopt door deze timing waarschijnlijk dat niet veel series zullen kunnen concurreren met Yellowstone omdat er dan voor de meeste series een zomerstop geldt, en Yellowstone dan een van de weinige nieuwe series zal vormen met een grote sterrencast.

Beeld: Paramount


© Alles over Series