Deze week op Videoland – 12 tot 19 maart

Videoland deze week

Van horror tot drama: het zijn twee uitersten op Videoland deze week. Mick Taylor achtervolgt een nieuwe groep slachtoffers voor een bloedige moord in Australië in het tweede seizoen van de serie Wolf Creek. Een dag later is te zien hoe de spierbundels van het derde seizoen van Temptation Island op Mallorca gaan vechten voor de mooiste meiden. Kijken Dus!

The Good Fight – seizoen 2
Vanaf 12 maart elke maandag een nieuwe aflevering

De spin-off van het politieke drama The Good Wife heet The Good Fight en start in maart op Videoland. Een moordenplaag op advocaten vindt plaats in Chicago, advocaten worden massaal vermoord door hun cliënten. De drie hoofdrolspeelsters (advocaten) vertrouwen hun eigen cliënten niet meer. En dit zorgt voor drama (lees: wijn, struggles, gekke quotes en aanmoedigende cheers in het vrouwentoilet) maar ook een hoop politieke kwesties. Het tweede seizoen van The Good Fight komt vanaf 11 maart in dertien weken op Videoland.Geïnteresseerd? Kijk hier onder de trailer.

Wolf Creek – seizoen 2
Vanaf zaterdag 17 maart

In het tweede seizoen van de horrorserie Wolf Creek keert seriemoordenaar Mick Taylor terug om een groep toeristen te achtervolgen voor een pijnlijke dood. In het Australische Adelaide vertrekt de groep voor een reis door de natuur, maar al snel ontstaan er twijfels als de buschauffeur niet meer terugkeert en wordt vervangen door ene Mick Taylor. De toeristen worden in de val gelokt, zijn afhankelijk van elkaar als het gaat om leven en dood en doen er alles aan om te ontsnappen. Het tweede seizoen telt evenals het eerste seizoen zes afleveringen. Hieronder zie je de trailer van seizoen 2.

Love Island – seizoen 3
Vanaf zondag 18 maart elke dag een nieuwe aflevering
Omringd worden door een groep mooie meiden en knappe jongens (bescheiden uitgedrukt) in een grote villa op een zonovergoten eiland en ook nog eens kans maken op 50.000 pond. Het enige is dat je moet zorgen de tijd te volbrengen met een liefje. De kandidaten van het derde seizoen van Temptation Island gaan er weer alles aan doen om er met het prijzengeld vandoor te gaan. De knappe koppen verbleven van vijf juni tot 24 juli vorig jaar op Mallorca, wat daarmee het langste seizoen tot nu toe is. Vanaf zondag 18 maart is het dagelijks te volgen op Videoland.


© Alles over Series