Personages van ‘Harley Quinn´- animatieserie bekend

Harley Quinn animatieserie

De Joker, Poison Ivy, Clayface, King Shark en nog vele andere personages zullen de revue passeren in de nieuwe Harley Quinn animatieserie. That Hashtag Show deelde een beschrijving van verschillende personages die in de serie te zien zullen zijn.

De Joker wordt daarin omschreven als een vast personage in de serie, die “evenveel psychopatische eigenschappen heeft als dat hij charisma heeft.” Hij is Quinns vaste vriend, maar als zij het uitmaakt probeert ze zijn plek over te nemen als de nummer 1 schurk. Hoe krachtiger Harley wordt, hoe meer de Joker zijn best doet om haar tegen te houden om zijn plek in te nemen.Dat Poison Ivy erin voor zou komen, was vorig jaar al bekend gemaakt, maar we kregen nu wel iets meer over haar te weten. Ze wordt in de personage omschrijving beschreven als “Sarcastisch en ongelofelijk slim, de beste vriendin van Harley en haar kamergenote.” Zij wordt de partner in crime van Harley.

Sy Borgman zal te zien zijn als een voormalige superspion die nu in een rolstoel zit. Hij is de huisbaas van Harley en Ivy en probeert hen onder druk te zetten om hem op te nemen in hun gang. Dr Psycho is ook een voormalige superschurk, die alles wil doen om dat oude leventje weer terug te krijgen. Malice Vunderbar is een rijke alien die eruit ziet als een mens, die een demonische kat genaamd Chessure bij zich draagt in haar designer handtas. Dan heb je nog voormalige acteur Clayface en King Shark, die half mens, half haai is maar niets liever wil dan als ‘normaal’ zijn.

Wie de stemmen gaan verzorgen, is nog niet bekend maar er gaan geruchten dat DC graag wil dat Margot Robbie de stem van Harley voor haar rekening neemt. Niet gek natuurlijk, aangezien Robbie de rol met veel succes in de filmversie speelde.

Beeld: Collider, Warner Bros. Animation


© Alles over Series