‘Once upon a Time’ eindigt met zevende seizoen

Once Upon a Time stopt

De serie Once Upon a Time stopt ermee en blijft steken op zeven seizoenen. ABC heeft besloten geen nieuw seizoen van de sprookjesserie te maken.

De reeks is bedacht door schrijvers en producenten Edward Kitsis en Adam Horowitz. Vorig jaar kreeg de serie al een tegenvaller te verwerken, nadat acteurs Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin en Josh Dallas aangaven niet terug te willen keren in het zevende seizoen. In een poging de show te redden werd er overgeschakeld op een andere verhaallijn, met nieuwe personages die de oude moesten vervangen. Maar dat hielp niet want de kijkcijfers werden steeds lager. Ook de spin-off van de serie One Upon A Time In Wonderland behaalde niet het succes dat werd verwacht en werd vroeger dan gepland van de buis gehaald.

“Zeven jaar geleden begonnen we met het maken van een show over hoop,” tweette Adam Horowitz. “waar zelfs in de donkerste tijden een eind goed al goed altijd mogelijk was. Maar we zagen niet in dat we bezig waren met een eigen eind goed al goed – namelijk jaren en jaren van avontuur, romantiek, magie en hoop [bij het maken van deze serie]. We zijn onze briljante medewerkers – de cast, crew en schrijvers – evenals onze partners in de studio en het netwerk zo dankbaar voor het mogelijk maken van deze reis. We willen de fans bedanken, hun felle loyaliteit en toewijding was de echte magie achter Once Upon a Time .We hopen dat ze ons bij de laatste paar uur bijstaan ​​als we nog eenmaal afreizen naar het Enchanted Forrest voor nog een laatste avontuur.”Once Upon a Time gaat over een vervloekt stadje waarin sprookjesfiguren gevangen zitten. Hun enige hoop is Emma Swan (gespeeld door Morrison). Zij is de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charming en de uitverkorene om de vloek op het stadje te verbreken. In Nederland wordt de serie door Net5 uitgezonden.


© Alles over Series