‘Timeless’ seizoen 2 start in maart

serie Timeless

We wisten al een tijdje dat seizoen 2 van de serie Timeless eraan zat te komen, maar NBC heeft nu officieel bevestigd dat de seizoenspremière op 11 maart zal plaatsvinden. De serie zal te zien zijn na de jaarlijkse NBC- special American Ninja Warrior: USA Vs. the World.


De serie Timeless draait om een groep tijdreizigers die de taak krijgen anarchisten ervan te weerhouden de geschiedenis te herschrijven met een eigen machine. Lucy Preston (Abigail Spencer), Master Sergeant Wyatt Logan (Matt Lanter) en programmeur Rufus Carlin (Malcolm Barrett) moeten op zoek door de geschiedenis om ex-NSA agent Garcia Flynn (Goran Višnjić) daarin tegen te houden.

De serie met een mix van geschiedenis en humor was niet de grootste trekker van kijkers tijdens het eerste seizoen op NBC. Daarom werd eerder besloten dat de serie geen vervolg kreeg. Die plannen zijn weer aangepast, waardoor liefhebbers in maart dus weer kunnen genieten van nieuwe avonturen van de tijdsreizigers.

Het is wel apart dat NBC de serie op het programma heeft gezet om 10 uur ‘s avonds vertoond te worden, aangezien de terugkeer werd gepitched als ‘familievriendelijk’. Dan is de slot van 10 uur best laat. Wellicht dat de show dus toch een wat meer volwassen weg zal afleggen. De serie krijgt ook een korter seizoen. Dit keer zullen er maar 10 afleveringen worden gemaakt.


© Alles over Series