Eerste blik op de Netflix- serie ‘The Chilling Adventures of Sabrina’

Sabrina- serie

Vorige maand werd bekend dat de Sabrina- serie niet op de zender The CW zou komen maar een nieuw thuis had gevonden bij Netflix. En nu is er ook al een eerste blik vrijgegeven, waarin we al een beetje kunnen zien hoe de serie vorm krijgt. Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa deelde het eerste beeld van de concept art voor de serie via zijn Twitter.

Zoals we kunnen zien, zal de sfeer net als de comic behoorlijk duister zijn. Volgens Screencrush willen de makers iets maken in de sfeer van The Exorcist en Rosemary’s Baby. De serie wordt gebaseerd op de horror comic The Chilling Adventures of Sabrina, die door Roberto Aguirre-Sacasa werd geschreven. Deze gaat over het personage Sabrina Spellman. Zij is een tienerheks die samen met haar tantes en neef Ambrose in de stad Greendale woont. Toen ze een jaar oud was, werd ze door haar tantes meegenomen om bij hen te wonen en ze heeft geen herinneringen aan haar moeder en heeft haar vader sinds haar zesde niet meer gezien. Ze is aan het daten met Harvey Kinkle die zich niet bewust van is dat ze een heks is.De serie hoort thuis in het Riverdale– universum en kan gezien worden als een zustershow daarvan. The Chilling Adventures of Sabrina krijgt bij Netflix meteen twee seizoenen. Riverdale is wel van The CW, maar aangezien die goed samenwerkt met Netflix zou een crossover niet uitgesloten zijn voor de toekomst.

De opnames zullen vermoedelijk plaats vinden tussen februari en oktober 2018, dus hopelijk hoeven we niet lang te wachten op meer nieuws rond deze serie.

Beeld: Twitter, Netflix


© Alles over Series