‘Mad About You’ wordt de volgende revival serie

Mad About You revival

Het blijft maar revivals regenen! Na het succes van Will & Grace en de terugkeer van series als Roseanne en The Office, kon een Mad About You revival (kennelijk) niet uitblijven.

Paul Reiser en Helen Hunt speelden in deze jaren negentig serie een koppel genaamd Paul en Jamie. Het gezin was compleet met dochter Mabel. In de revival zouden Paul en Jamie moeten omgaan met het vertrek van hun dochter naar de universiteit.In Amerika was de serie razend populair en het maakte van Paul Reiser en Helen Hunt supersterren. Hunt won in haar tijd bij Mad about You een Oscar voor haar rol in As Good as it Gets maar na het eindigen van de serie hebben beiden niet meer hetzelfde succes gehad. Paul Reiser had in Stranger Things 2 een bijrol als Dr. Sam Owens en Hunt zie je ook in voornamelijk bijrollen in films voorbij komen. Niet gek dus dat zij er voor openstaan om de serie die om hun personages draait weer op de buis terug te krijgen. Reiser gaf in een interview al aan dat bij ‘het juiste verhaal’ er wel een plekje in zijn agenda is om de rol van Paul weer leven in te blazen voor de Mad About You revival.

De serie werd indertijd uitgezonden door NBC en het is nu ook weer deze zender die de mogelijkheden bekijkt. Er wordt al geopperd dat de laatste aflevering van de serie even buiten beschouwing wordt gelaten, net zoals ze hebben gedaan bij Will & Grace en Roseanne. In de laatste aflevering Mad About You blikte een inmiddels volwassen Mabel terug op haar jeugd en was te zien hoe Jamie en Paul tijdelijk uit elkaar waren gegaan.

Het is niet gek dat gouden oude series een nieuwe kans zien in het huidige tv- klimaat met streamingservices waarvan de abonnees steeds opnieuw zoeken naar de volgende binge- tip. Er zullen vast nog een hoop series volgen met een revival, maar of ze net als Will & Grace allemaal opnieuw succes zullen weten te vinden, is natuurlijk maar de vraag.

Beeld: NBC


© Alles over Series