Doe de quiz: Welke Netflix Crime serie past bij jou?

Kijktip the Bridge

Houd je van Scandinavische crime series, maar weet je niet welke je als volgende moet kijken? Dan helpt Cherie Magazine je daar graag bij. Zij hebben nu namelijk een superleuke quiz die je hier kunt vinden, waarmee je erachter komt welke serie het beste aansluit op jouw voorkeuren.

Je antwoordt onder meer vragen over welke omgeving je leuker vindt als achtergrond voor een serie (afgelegen of in een stad) en aan welk soort team detectives je meestal de voorkeur geeft. De antwoorden die uit de quiz komen, zijn allemaal series die nu op Netflix te zien zijn. Je kunt dus meteen gaan bingen en kijken of het antwoord inderdaad aansluit. Op de Alles over Series redactie hebben we de quiz uitgeprobeerd en daar kwamen hele kloppende tips uit.
© Alles over Series