Serie gebaseerd op ‘Hitman’-games op komst

Hitman tv serie

De Hitman-gamereeks vormde al meerdere malen de basis voor een film, maar die kwamen niet echt uit de verf. Maar ja, de game is zo populair dat er natuurlijk gezocht blijft worden om deze verder uit te melken voort te zetten op een andere manier.

Nu kwam dan ook het nieuws via Deadline dat Hulu in samenwerking met Fox 21 een Hitman tv serie gaat maken. De serie wordt ontwikkeld door John Wick-scenarist Derek Kolstad. Hij gaat in ieder geval de pilot pennen.

In het verslag van Deadline staat verder dat Hitman-studio IO Interactive op dit moment aan twee nieuwe Hitman-titels werkt. Enige tijd onthulde de studio al dat er aan een nieuwe Hitman-game wordt gewerkt. Over het mogelijke tweede project is nog niks bekend.De gamefranchise werd in 2000 gelanceerd en draait om moordenaar die in een lab is gemaakt met de naam 47. Agent 47 is een meedogenloze moordenaar waar je als speler mee speelt. Spelers hebben grote vrijheid in de manier waarop ze hun slachtoffers om het leven brengen.

Verder is er nog niet veel informatie over de casting van de Hitman tv serie, het verhaal of wanneer de serie te zien is. Hopelijk horen we snel meer over de Hitman tv serie, want Agent 47 verdient wel een betere representatie dan we tot nu toe hebben gezien. Er is al twee keer een film gemaakt over de game maar beide keren was het niet veel soeps.

 

 

 

 


© Alles over Series