Lewis Hamilton geeft rijles bij Gran Turismo

Lewis Hamilton Gran Turismo

Bij Gran Turismo word je langzaam maar zeker steeds beter als coureur. Dus wie beter dan de komende F1- kampioen om je daarbij te helpen? Lewis Hamilton staat je tijdens de game bij en geeft je al het advies dat je nodig hebt om steeds beter te worden.

Hij legt per circuit uit hoe je de bochten het beste kunt nemen en zet ook referentietijden, zodat je meteen kunt vergelijken of je het niveau van de Mercedes-coureur enigszins benadert. Je kunt ook verschillende interviews van Hamilton bekijken, waarin hij vertelt over zijn filosofie, rijstijl en zijn leven buiten het circuit.

Het is niet voor niets dat de makers de drievoudig kampioen en huidige leider in de WK-stand hiervoor vroegen. De coureur is namelijk een fan van Gran Turismo. “Ik speel Gran Turismo al van kinds af aan,” aldus Lewis Hamilton. “Dus het was een ongelooflijke ervaring om mee te werken aan het design van de gameplay.”Ook Gran Turismo-producer Kazunori Yamauchi is maar wat blij dat hij de Mercedes- coureur aan de game kon verbinden. “Ik zie Lewis al jaren op tv rijden en had dus wel een idee van zijn rijstijl,” vertelde hij. “maar mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen toen ik hem met eigen ogen in actie zag. En ik ben heel blij dat we zijn racefilosofie kunnen delen met alle Gran Turismo-spelers.”

Het is niet de eerste keer dat Lewis Hamilton in een game te zien is. In Call of Duty had hij ook een keer een cameo als monteur.

Gran Turismo Sport komt op 18 oktober uit.

Beeld: Gran Turismo


© Alles over Series