De line-up van Dancing with the Stars seizoen 25

Line up van Dancing with the Stars

Het is weer zover en een nieuwe line- up staat klaar om de Mirrorball trophy te bemachtigen. Maar wie doen er dit keer mee en welke kennen we? Hier de line-up van Dancing with the Stars.

Barbara Corcoran (danst met Keo Motsepe)is een zakenvrouw, die de afgelopen negen seizoenen te zien was op Shark Tank.

Debbie Gibson (danst met Alan Bersten) is een Amerikaanse singer-songwriter. Ze is vooral bekend van de hit Foolish beat uit 1988. Deze partnerschap is vooral leuk omdat dit het eerste jaar is dat Alan een van de dansers met een partner is. Vorig jaar bewees hij zich al door in te vallen voor Maks en mee te doen met de groepsdansen.

Derek Fisher (danst met Sharna Burgess) is een sporter bekend van de Los Angeles Lakers, met wie hij 5 NBA Championships mocht winnen.Drew Scott (danst met Emma Slater) – Drew Scott presenteert met zijn tweelingbroer programma’s als Property Brothers, Brother vs. Brother and Property Brothers at Home. Deze worden in maar liefst 150 landen uitgezonden, waardoor hij misschien wel een van de bekendste gezichten is van dit jaar.

Frankie Muniz (danst met Witney Carson) speelde Malcolm in de FOX serie Malcolm in the Middle, waarvoor hij een Emmy nominatie kreeg.

Jordan Fisher (danst met Lindsay Arnold) deed mee aan Grease: LIVE en had een hit met het liedje All About Us.

Lindsey Stirling (danst met Mark Ballas) is een bekende violiste, die maar liefst 1.9 miljard views heeft op haar YouTube kanaal.

Nick Lachey (danst met Peta Murgatroyd) werd bekend met zijn band 98 Degrees, die 10 miljoen albums verkochten. Hij is ook bekend van Newlyweds waar hij met zijn ex Jessica Simpson in te zien was.

Nikki Bella
(danst met Artem Chigvintsev) is bekend van WWE.

Sasha Pieterse (danst met Gleb Savchenko) werd bekend door haar rol in Pretty Little Liars. Ze heeft daarnaast ook muziek gemaakt en al vier singles uitgebracht.

Terrell Owens
(danst met Cheryl Burke) is een van de bekendste American Football spelers. Hij is dus de living legend deelnemer van dit jaar.

Vanessa Lachey (danst met Maksim Chmerkovskiy) is model en presentatrice en getrouwd met andere celeb danser Nick Lachey. En om het af te maken hebben ze Vanessa gekoppeld aan Maks en Nick en zijn vrouw Peta.

Victoria Arlen (danst met Valentin Chmerkovskiy) kon tien jaar lang haar benen bijna niet gebruiken maar ze wist weer terug te krabbelen en mee te doen aan de Paralympische Spelen in Londen waar ze een gouden medaille won.

De meeste celebs zijn niet echt bekend bij ons, maar zoals altijd leer je ze tijdens de serie steeds beter kennen. In Amerika is de serie elke maandag op tv te zien.

Bron Beeld: ABC


© Alles over Series