Priyanka Chopra bezig met Bollywood komedie voor ABC

Priyanka Chopra werkt aan een serie rond een Bollywoodster die in de VS komt wonen. Het is daarmee de eerste keer dat de Quantico-actrice een Amerikaanse tv-serie produceert.

“Een van mijn favoriete onderdelen van mijn baan, is dat ik verhalen kan vertellen die genre, taal en doelgroepen overstijgen”, vertelde Priyanka op Instagram. “Ik ben nog maar net begonnen en ik kan nog niet veel delen, maar ik kijk er naar uit mijn mouwen op te stropen en aan het werk te gaan.”

Wat dit betekent voor haar rol in Quantico is nog niet duidelijk. Ondanks het feit dat er een derde seizoen werd aangekondigd raakte eerder bekend dat er een nieuwe showrunner voor Quantico aangesteld en verschillende leden van de cast niet zouden terugkeren. Gezien het feit dat Chopra de hoofdrol speelt, zou je denken dat zij niet bang hoeft te zijn voor ontslag. Maar vooralsnog is er nog niks over de serie en wie er terugkeert bekend gemaakt.Beeld: ABC


© Alles over Series