Kylie Jenner krijgt show op Snapchat

Kylie Jenner is natuurlijk al bekend van Keeping up with the Kardashians maar ze krijgt nu ook haar eigen show op Snapchat. In ‘Ask Kylie’ kunnen fans vragen stellen aan het 19-jarige halfzusje van Kim Kardashian en zus van Kendall. Via het platform wil Jenner haar tienerpubliek beter bereiken.

De eerste Snapchataflevering van ‘Ask Kylie’ zal op zaterdag 12 augustus plaats vinden. De show hangt samen met haar realityserie ‘Life of Kylie’, die komende zondag voor het eerst op de buis is. In aanloop naar de nieuwe afleveringen van haar realityshow kunnen fans de dag voor de uitzending vragen stellen aan de reality ster.

“Kylie’s fans staan te springen om meer verhalen van haar en het is een mooie kans om op een unieke manier met haar fans in gesprek te gaan op een platform waarvan we weten dat hun levens zich daar afspelen,” aldus Adam Stotsky van E! Entertainment in een interview met Variety.Kylie beantwoordt in haar Snapchatshow onder meer vragen over liefdesverdriet, hoe ze met stress en familiedrama omgaat en hoe ze haar make-uplijn heeft opgezet. Ook zijn er gastoptredens van onder anderen haar zus Khloé Kardashian, haar beste vriendin Jordyn Woods en haar oma Mary Jo.

Beeld: E!


© Alles over Series