TLC- tip: ‘Born Like Me’

Born Like Me

Het hebben van een extreem zeldzame ziekte geeft niet alleen beperkingen, maar brengt ook met zich mee dat je ook bijna geen lotgenoten hebt om erover te praten. Het nieuwe programma ‘Born Like Me’ wil dat oplossen door twee personen met dezelfde zeldzame aandoening met elkaar in contact te brengen.

Zoals de 7-jarige Giovanni die kampt met het Schwartz Jampel Syndroom, een uitzonderlijke spieraandoening waarvan minder dan honderd gevallen bekend zijn in de wereld. Giovanni’s grootste wens is om iemand te ontmoeten die weet hoe hij zich voelt. ‘Born Like Me’ regelt dat door hem in contact te brengen met de 9-jarige Owen die exacte dezelfde aandoening heeft. Het wordt voor hen en hun ouders een ontmoeting om nooit te vergeten.

Kijk hier om te kijken wanneer het wordt uitgezonden.
© Alles over Series