‘Mijn Pop-uprestaurant’ winnaars bekend

Mijn Pop-uprestaurant

Chloë en Magali van Strombowli nemen 100.000 euro mee naar Limburg want zij wonnen in Mijn Pop-uprestaurant. Door de massale belangstelling was het stemsysteem van VTM wel overbelast, waardoor de winnaars werden afgeroepen voor alle stemmen waren geregistreerd.

Presentatrice Evi Hansen gaf in de uitzending als raad gewoon te blijven proberen. ook als stemmers er niet doorheen kwamen. “U hebt zo massaal gestemd dat heel het internet platlag”, zei ze. En ze liet half het strand aan het woord om de uitzending te rekken tot de uitslag binnen was. De uitslag werd ondanks de moeilijke wijze waarop kijkers konden stemmen representatief geacht, waardoor Chloë en Magali van Strombowli tot winnaars werden uitgeroepen.
© Alles over Series